Weboldalak: www.koltoztetes-miskolc.huwww.facebook.com/koltoztetes-miskolc.huwww.google.com/koltoztetes-miskolc.huwww.twitter.com/koltoztetes-miskolc.huwww.youtube.com/Költöztetés Miskolc

Címek: 3525 Miskolc
3562 Onga

Tel: 20/456-37-37
       30/953-89-64

E-mail: info@koltoztetes-miskolc.hu

Kérjen árajánlatot:

Név
Cégnév
Lakcím
Telefon
E-mail cím
E-mail cím ismét
Munka rövid leírása, megjegyzés, igényelt szolgáltatások:


Az ajánlatkérés teljesen ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár. Adatait nem adjuk ki harmadik félnek, bizalmasan kezeljük!

Minden jog fenntartva:
Hadházi Ferenc

Hadházi Ferenc

06-20/456-37-37

06-30/953-89-64

Miért jó döntés ha ránk bízza a költöztetést? Mert elfelejtheti a tanácstalan szakmáját nem tudó embereket. Így elkerülhető azok a kínos jelenetek amikor megsérülnek a bútok. Nálunk ezek a dolgok nem fordulnak elő, mivel rutinos szakemberekkel dolgozunk. Mi erre garanciát is vállalunk.

Nem kell aggódnia, ha csak pár apróságot kell szállítani. Mi ugyanúgy elvállaljuk a legkisebb mennyiséget is, mint a nagyobb munkákat. Legyen az bútor, költözés, fa, szén, építőanyag, törmelék, sóder vagy bármilyen eszköz szállítása. Biztonságosan tudunk szállítani érzékeny és törékeny árúkat is. Mi segítünk, ha csak pár bútort szeretne szállítani, de egy komplett lakás költöztetését is megoldjuk. Városaink Miskolc, Budapest, Tiszaújváros, Szerencs, Kazincbarcika és az Unió egész területe.

Miskolc, 2012 Készítette: Kiss Sándor www.visualcenter.hu
...